Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ KPD.BG - Франчайз на парфюми МАРТИНЕЗ

Информация за контакти:

Цена: 9,000 Публикувана на: 15.12.2015 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Франчайз Уеб сайт: www.martinez-perfume.com Прегледи: 7589 Гласували: Оценка:

Описание

MARTINEZ perfume
ПАРФЮМЪТ ТАКЪВ, КАКЪВТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ!
! Франчайз предложението е валидно цяла България.
! Без първоначална такса
! Без месечни такси
! Срок на договора: Безсрочен
! Бранш: Парфюмерия

MARTINEZ България ви предлага да станете част от техния парфюмериен франчайз бизнес. Един от малкото бизнеси, за който срокът за възвращаемост на инвестицията е около 6 до 9 месеца. MARTINEZ perfume е производител на богата гама мъжки и дамски парфюми, също така ароматизатори за автомобили и домове/офиси.
MARTINEZ Perfume е създадена през 2012 г. базирана в Русе. През 2016 г. се налага линията продукти и магазини с търговско наименование MARTINEZ. Фирмата е сертифицирана от Министерствата на здравеопазването на България. Произвеждаме повече от 400 различни вида парфюмни аромати и продукти с изключителна трайност – 8-12-16 часа. При създаването на парфюмите стриктно се съблюдават нормите на Международната парфюмерийна асоциация IFRA. Продуктите се произвеждат в собствената фабриката на фирмата в град Две Могили.
Марката MARTINEZ е лидер в сектора на парфюмерията. Фирмата е утвърдена на някои от международните пазари, като постоянно увеличава своите представителства. От 2017 г. активно се предлага франчайз модела " Martinez Boutique", по този начин има представяне в няколко страни до момента, освен тези в България.
Франчайзодателят осигурява помощ на своите партньори в подбора подходяща локация, персонал и обучението му, проект за обзавеждане и брандиране на бутика с позната марка сред клиентите. Вие ще получите както първоначални обучения, така и периодични.
Франчайзополучателите получават пълна подкрепа от MARTINEZ PERFUME!
Ние ще предоставим възможност за цялостно и работещо бизнес решение и рекламни материали, светещи табели персонално изработени за всеки тип търговски обект, стилни мебели с еднакъв концептуален дизайн и други, които детайлно представяме на лична среща.
МARTINEZ perfume търси свои франчайз партньори в  цялата страна, които да развиват мрежата на предлагане в родните си места. Перфектната локация е на оживено място с голям човекопоток, а витрината на обекта да е не по-мака от 2.5 кв.м. и квадратура между 10-25 кв.м. За нашата компания е важно в специализиран магазин да се предлагат само и единствено продуктите на MARTINEZ perfume.
Има възможност и за предлагане на парфюми MARTINEZ perfume във фризьорски салони, малки магазини, магазини за дрехи, бутици, магазини на местни търговци със съществуващ бизнес и др.

Допълнителна информация

Брой служители: 53 Година на основаване: 15.07.2012