Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес KPD.BG - Хотел на плажа в Гърция, Солун-Переа, за ремонт и бизнес

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0895705417
  • user-icon Email: tinamartina@abv.bg
Цена: 400,000 Публикувана на: 26.04.2015 Сектор: Строителство Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 2027 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се стар хотел за ремонт, на първа линия на морето, в Гърция, в красивото курортното село Переа - от другата страна на залива срещу Солун. Цената на хотела е уникална - 400 000 Евро със земята.
Хотелът е уникален - разположен ъглово на красива крайбрежна улица, на 10 метра от плажа с фин пясък и тихо плитко море. Има 15 самостоятелни стаи и малка таверна на партера. Наоколо има много хотели, таверни, барове, магазини, жилищни сгради, наблизо има минерални бани и марина. Типично курортно гръцко морско село, което през пролетта, лятото и есента е пълно с туристи.
Предлагам посредничество за продажба, или съдружие за извършване на основен ремонт и модерно преустройство на хотела, и въвеждането му в експлоатация. Оказвам пълно съдействие за изработка на проекти, и оформяне на документацията - техн. експертизи, разрешителни и др. на място в Солун, с адвокат и нотариус, които движат сделката (владеят и български език). Възможни варианти след реновирането - продажба на отделни гарсониери, или промяна на предназначението на хотела - например офисен или медицински център, фирмена почивна станция, и др.
Също така е възможно събарянето му и построяване на нов, модерен хотел, или друго. Разполагам с оферти и за други подобни обекти и проекти в района на Солун, Халкидики и Аспровалта.

Допълнителна информация

Година на основаване: 26.02.2016