Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Търся съдружние за разширяване и развитие

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 4,000 Публикувана на: 07.06.2010 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 2810 Гласували: 0 Оценка:

Описание

НА КРАТКО:
Tърсим съдружие с цел разширяване и разрастване на дейността. Желаем към екипа ни да се присъединят мотивиран съдружник/съдружници, с които да работим. Бизнесът е в IT сферата.

ОПИСАНИЕ НА ДЕЙНОСТТА:
Разполагаме с изработен от нас софтуерен продукт, на базата на който предлагаме безплатни и платени услуги на абонаментен принцип. Продуктът и услугите са иновативни за България и частично за Европа. В САЩ този бизнес е значително по-развит. Дейността ни е реална, имаме реални продажби и клиенти.

КАКВО ТЪРСИМ:
Търсим съдружие, целта на което е да привлечем един или няколко съдружници, които да се включат в изграждането на модерна компания. Желаем бъдещите ни съдружници да са интелигентни, с интерес в IT и комуникационната сфера.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:
Предлагаме стартово 35% дял от дейността с възможност за увеличаване до 50% на база резултати от общи усилия в дългосрочен аспект. Разполагаме с офис и определени за целта работни места.

ЦЕНА:
Общата цена е сбор от плащане при сключване на съдружието на 4000 лв. + още 8000 лв. изплащани от постъпилите приходи.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.07.2007