Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Бизнес в областта на запознанства и партита

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Бизнес в областта на запознанства и партита

Информация за контакти:

Цена: 19,000 Публикувана на: 01.07.2014 Сектор: Услуги Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1438 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам бизнес за срещи на живо, запознанства, партита, семинари и др., който може да се извършва във всички по-големи градове в България. Офертата включва:

1) Много популярна в областта на запознанствата търговска марка с регистрация в Патентно ведомство на РБ!!

2) База от четирицифрен брой клиенти, ползващи услугите предлагани с нашата марка.

3) Уеб сайт с елегантен дизайн и много богата функционалност, създаден изцяло по поръчка.

4) Фейсбук страница с над 20 хил. РЕАЛНИ фена.

5) Ноу-хау за успешна дейност, което ще позволи на предприемача лесно да се ориентира по отношение на печелившите практики в управлението на този тип бизнес.

6) Голям брой работни дизайнерски файлове за рекламни кампании на марката.

Това е работещ, актуален и много перспективен бизнес, който се продава, защото напускам страната и ще ми бъде трудно да го управлявам от чужбина. Юридическото лице не се включва в цената и НЕ се продава! Сайтът и фейсбук страницата се поддържат ЕЖЕДНЕВНО и са с много добра посещаемост. Сферата на дейност е запознанства на живо - спийд дейтинг (бързи срещи), партита и запознанства чрез сайта. Доходите идват от плащане на такси за участие в събитията (варират 15-25 лв. на човек на събитие), както и от SMS с добавена стойност. Бизнесът позволява и доходи от франчайз. Разходите са: реклама, счетоводство, данъци. Печалбата много силно зависи от това в кой град се извършва дейност, колко се рекламира, колко на брой и какви събития се провеждат. Марката може да се използва и за летящ старт на сайт за онлайн запознанства. Изградени са връзки със заведения за провеждане на събитията, както и с онлайн медии за безплатни рекламни публикации, което спестява разходи. Предложението е за сериозни хора, които имат желание да развиват перспективна дейност и подлежи на договаряне. Ако търсите бизнес, който да носи пари без да се занимавате с него - това не е за вас.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 01.11.2012