Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

KPD.bg

6 стъпки за успешно изграждане на онлайн магазин

2018-11-29

 

Всеки успешно развит бизнес има своите 5 до 10 гарантирани стъпки, които трябва да спазва, за да се докаже като утвърден на пазара. През последните години все по-голяма популярност набират онлайн магазините. Идеята в която търговсият ти обект може да се състои от добре изградено и правилно структурирано web пространство носещо гарантирани приходи е все по-привлекателна за всеки решил да провери опита си и донякъде може би късмета си в търговията. Късмета е необходим за всяко едно ново начинание. От „Иде Груп“, обаче са категорични в няколкото правила, които трябва да се спазят за да успее сайтът да спечели редовни посетители и клиенти.

·         Мобилна версия- Водеща в дигиталния свят в който живеем е възможността потребителите да успяват да пазаруват онлайн дори, когато не са пред компютъра си. От огромно значение за един онлайн магазин е той да предоставя всички възможности, които представя и десктоп версията му.

·         Правилен дизайн- Дизайна е лицето на вашия магазин. Визията с която той ще бъде запомнен и разпознаваем. Важно правило е дизайна да бъде съобразен със стоките и/или услугите, които предлагате.

·         Детайли- Описанието на стоките или услугите, както и подробно описание на всички възможности, които предоставяте на потребителите- от начина на плащане, до различните начини за доставка, висчко трябва да бъде подробно и ясно описано.  

·         Качеството на снимките- Снимки и видеа, колкото повече и колкото по-качествени са снимките и видеата на продуктите ви, толкова по-добре за сайта. В много от случаите качеството на представяне е от по-голямо значение дори от количеството на продуктовия асортимент. Качествените снимки с висока резолюция ще покажат сайта по-най добрия начин, а това от своя страна цялостния дизайн.

·         Социалните мрежи- инвестирайте време в правилно развити youtube, facebook и instagram профили. Излишно е да казваме, че ресурсът на времето прекарано в социалните мрежи не е изгубено, особено във време, в което маркетинга на социални мрежи е най-силният рекламен инструмент. 

·         Не спирайте с развитието- Ако пожънете успех при старта на вашия онлайн магазин това автоматично става причина за вашата последвала работа. Обновяването на наличност, стоков асортимент, тестването на бутони за заявки и запитвания, проверката на текстове и линкове трябва да се превърне във вашето основно сутрешно занимание веднага след първото кафе.

Както всички знаем късметът помага на смелите, успехът идва при работливите!


Обратно

Сектори

Търси

Новини

Фирменият софтуер и...

на 29.11.2018

“Идео Груп” ЕООД е българска фирма, чиято...

Видеонаблюдение- 24 часова...

на 28.11.2018

  Всеки ден медиите отразяват новини, свързани с...

Анализи

6 стъпки за успешно изграждане на онлайн магазин

на 29.11.2018

  Всеки успешно развит бизнес има своите 5 до 10...

IPS7: Все повече фирми с GPS пролседяване в България

на 29.11.2018

Контролът е един от най-съществените фактори за...Валутни курсове

1.8346
USD
2.2940
GBP
1.8310
CHF
1.9558
EUR
Източник: BNB

Времето

3 °C Измерено в 03:30
Ясно време
Вятър: посока Юг, скорост 4 км/ч
Влажност на въздуха 87%
Източник: wunderground.com