„Голям чек” за европейската шампионка на 100м Ивет Лалова

09.10.2012г.
„Голям чек” за европейската шампионка на 100м Ивет Лалова

Днес, 3 октомври, на специална церемония в Пресклуб „България", изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров връчи 29-я „Голям чек". Чекът е на стойност 10 000 лв. и се връчва на Ивет Лалова.

Националната рекордьорка донесе първата европейска титла на България в спринта на 100м с резултат 11,28 сек., грабвайки златото на шампионата на Стария континент в Хелзинки (Финландия).

"Знаете, че това е наша традиционна инициатива от вече доста години. Хората, на които връчваме тези чекове водят България напред. За Ивет Лалова може да се говори много, тя има над 40 медала и редица други отличия. Особено бях впечатлен от приза, връчен й от МОК, отличие за "Спорт и феър плей". Така че тя е не само един изключителен спортист, но и изключителен човек, и за мен е истинско удоволствие да ѝ връча този чек", каза изпълнителният директор на КТБ АД Илиан Зафиров.

Това е една прекрасна награда за труда, който съм положила. Както казахте, ние дърпаме България напред и това е една чудесна инициатива, която ни мотивира да продължим напред",сподели от своя страна Ивет Лалова.

Общата сума на връчените до момента от банката премии в инициативата „Голям чек" възлиза на 440 000 лв.

 

 

Коментари: 0

Коментари