Стимулиране на модерния бизнес и следване на тенденциите

09.10.2012г.
Стимулиране на модерния бизнес и следване на тенденциите

От 7 до 10 ноември 2012 г. специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване СИХРЕ, обединявайки се с форумите на хранителната индустрия ще стимулира модерния бизнес. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности

от двете индустрии, важни за всяка страна, която цени традициите, но е отворена и към новостите, определящи стандарта и качеството на живот.
Паралелното провеждане на 12-ото издание на СИХРЕ и изложбите за храни и напитки тази есен ще засили ефекта както за деловите участници, така и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

СИХРЕ провокира интереса на специалистите в хотелското и ресторантьорско оборудване представяйки софтуер, благодарение на който клиента има възможност сам да направи своята поръчка с помощта на IPad и приложението Rk-Order. Начинът за преглед на менюто и въвеждане на поръчката е лесен и не би могъл да затрудни гостите на ресторанта.

Професионално високотехнично кухненско оборудване гарантиращо мощност, надеждност и елегантност ще покажат уредите на марката MODULAR, демонстрирайки новата серия EMOTION.

Мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, летни градини, тераси, диско клубове, конферентни зали, басейни, СПА центрове, домове и офиси, внос от водещи производители в Италия, Турция, Гърция и Далечния Изток - 12-ото издание на СИХРЕ ще бъде полезно и на най-претенциозните интериорни дизайнери. Модерни и следващи тенденциите в обзавеждането материали от дърво, поликарбон, синтетичен ратан и алуминий ще покажат комбинация от високо качество и достъпни цени.

На СИХРЕ ще бъде демонстриран и пълния спектър от съдове за хранене и сервиране за басейн, кетъринг, открит бюфет или хотел. Нечупливи меламинови съдове за хранене и гастронорми , чието основно предимство  спрямо тези от стъкло, керамика и порцелан ги прави подходящи са за сервиране, както на горещи, така и на студени храни и напитки, запазвайки температурата им.

Един от акцентите ще е и церемонията по награждаването на победителите в Националния конкурс „Една идея, един проект, живот за всички". Организиран от

Министерството на земеделието и храните, в него ще бъде наградена най-добрата проектна идея по Програмата за развитие на селските райони. В конкурса, който е под патронажа на министър Мирослав Найденов се състезават проекти на земеделски производители,

предприемачи и местни инициативни групи.

Специализиран форум с традиции СИХРЕ ще събере най-атрактивното с света на хотелския и ресторантьорски бизнес, като провокира генериране на по-висок комфорт и ниво на обслужване.

 

 

Коментари: 0

Коментари