COPI`S събира всички форми на комуникацията и изкуството да работиш с тях

29.08.2012г.
COPI`S събира всички форми на комуникацията и изкуството да работиш с тях

 

Форумът на рекламното изкуство, печата и комуникациита COPI'S и ще се състои в дните 16, 17 и 18 октомври в Интер Експо Център, а организатори са Агенция Булгарреклама и Прим Дизайн.

Зад гърба си събитието има дългогодишна история - Print Imaging & Sign Expo (организирано досега само от Агенция Булгарреклама) и Реклама ЕКСПО (организатор Прим Дизайн). „Време е да се промени и осъвремени формата. - споделя г-жа Вихра Огнянова, основател на Прим Дизайн - Рекламата е динамична материя и ние решихме да се обединим и да съберем бранша под един покрив, защото България е твърде малка като пазар, за да има две подобни събития на една и съща тема. Убедени сме, че така COPI'S ще е от полза за всички участници и посетители. Идеята за обединението е обща и вече е факт."

Всички детайли на съвременния свят са свързани с рекламата - дизайн, комуникация, творчество. COPI'S ще събере всичките и форми (без медийната среда) под един покрив в рамките на три дни. Целта е да се обединят браншовите организации, фирмите произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламни специалисти, свободни и креативни хора - да обменят и генерират идеи.

Една от основните цели (и бъдеща посока за развитие на Интер Експо Център - София) е да се излезе от строгия b2b (Business to Business) формат. Днес - във все по динамичната среда изцяло моделирана от интернет - с два „клика" всеки може да си намери партньор от който и да е край на света. COPI'S има за цел да срещне всички участници в рекламната комуникация - да се чуят, да се видят, да се смеят заедно и така да се родят много полезни и интересни проекти.

Основни акценти ще са дискусиите за мястото на рекламата в градската среда, новите подходи във фотографията и нестандартните сувенирни продукти. Лектори на дискусионните панели ще са доказали се български и световни професионалисти.

COPI'S обещава да се превърне в истински генератор на идеи и на различни гледни точки.

 

www. copi-s.com

 

Коментари: 0

Коментари