Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ВУЗФ организира безплатен уъркшоп за създаване на успешен бизнес

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
ВУЗФ организира безплатен уъркшоп за създаване на успешен бизнес

Висшето училище по застраховане и финанси не почива дори през лятото. На 21 юли – петък, университетът организира безплатен бизнес уъркшоп, с който да покаже на участниците един различен и успешен подход при създаването на бизнес. Темата му е „Анатомия на доброто стойностно предложение", а лектор ще бъде Бисер Райнов, който преподава в магистърската програма на ВУЗФ „Лични финанси и мениджмънт на малък бизнес“.

Уъркшопът ще се проведе на три етапа, в три поредни петъка от 10 часа в сградата на ВУЗФ. По време на курсовете Райнов ще представи тристъпков модел за изготвяне на стойностно бизнес предложение и ще даде възможност на участниците да се упражнят и да реализират своите идеи в учебна среда.

Уъркшопът се провежда във връзка с конкурса на ВУЗФ „Моят бизнес, моят принос към един по-добър свят“. Участниците в конкурса имат възможност до 7 август да изпратят презентации с техните бизнес проекти или идеи, като тримата с  най-добри предложения ще получат стипендии за магистърската програма „Лични финанси и мениджмънт на малък бизнес“ в размер съответно на 80%, 25% и 15% от таксата за целия период на обучение.

Коментари: 0

Коментари