Идео - една компания с две лица

26.04.2017г.
Идео - една компания с две лица

Идео е българска компания, която се занимава главно с уеб програмиране. Екипът на Идео има богат опит с разработката на уеб базирани софтуерни решения, суобразени с изискванията на всеки клиент. Софтуерните решения от Идео помагат на клиента да оптимизира своя бизнес и разбира се – да увеличи приходите си.

Професионалистите на Идео са натрупали огромен опит, управлявайки различни проекти. Екипът с удоволствие ще поправи бъговете в уеб сайта Ви, защото знае добре, че това е лицето на компанията и трябва да Ви представи по най-добрия начин.

IT аутсорсингът е още една услуга от Идео, която е оставила хиляди клиенти доволни. Тази услуга ще Ви помогне да наемете екип от специалисти разработчици, които да работят по даден проект. Софтуерната разработка и системната администрация са две от услугите, в които екипът е най-добър.

Идео е част от компанията Идео Груп, която оперира изцяло в интернет и управлява различни проекти, както в страната, така и в чужбина. Компанията се занимава с цялостна поддръжка на представянето на бизнеса Ви в интернет. Идео Груп ще създаде и управлява основния Ви сайт, както и страниците в най-големите социални мрежи – Facebook, Pinterest, Instagram и Google+.

Ако бизнеса Ви има добра репутация в интернет със сигурност ще имате и много по-големи приходи. Екипът на Идео Груп е наясно точно как да представи бизнеса Ви по най-добрия начин. Специалистите имат огромни познания в сферата на дигиталния маркетинг и рекламата. Идео Груп развива и няколко специфични проекти, като KPD.bg - единственият сайт в България за покупко-продажба на бизнес, Nedvijim.com, който е първата платформа в България за имоти, поддържаща мобилна версия и още много други. 
Компанията има зад себе си редица успешни проекти и доволни клиенти, които гарантират за качеството на услугите, предлагани от Идео и Идео Груп.

Коментари: 0

Коментари