Председателят на Надзорния съвет на „КТБ“ АД Цветан Еасилев с приз „Мистър икономика” за 2011г. за цялостен принос към българския бизнес

15.12.2011г.
Председателят на Надзорния съвет на „КТБ“ АД Цветан Еасилев с приз „Мистър икономика” за 2011г. за цялостен принос към българския бизнес

На специална церемония на 30 ноември 2011г. председателят на Надзорния съвет на „Корпоративна търговска банка" АД Цветан Василев получи наградата за цялостен принос в развитието на българската икономика за 2011г. Призът "Мистър Икономика" се връчва от списание "Икономика" и вестник "Стандарт". 33-ма водещи експерти номинираха и избраха призьорите в отделните категории.
„Приемам наградата като израз и оценка на приноса на „Корпоративна търговска банка" АД за развитието на бизнеса в България, на всичко, което правим и продължаваме да вършим в продължение на повече от 10 години за развитието на много отрасли. Банките са кръвоносната система на икономиката. Убеден съм в стабилността на българската банкова система, която е гаранция за развитието на нашата икономика. Вярвам, че ще продължим да работим все така успешно и в бъдеще ще разчитаме на нашите клиенти", каза Цветан Василев при получаването на наградата.

Това е поредното признание през тази година за постиженията на „Корпоративна търговска банка" АД, след като банката беше удостоена и с приза "Динамика на развитието" за 2010г., присъден от асоциация „Банка на годината".

 

Коментари: 0

Коментари