Най-важно е да можем да работим в екип

10.12.2013г.
Най-важно е да можем да работим в екип

Водещ критерии при подбор на служители е работа в екип. 80% от анкетирани са отговили така, представи проект, реализиран от УНСС. Над 70% държат на комуникационните умения, а за над 50% способността за работа под напрежение. На владеенето на чужди езици и добрата компютърна грамотност се смята кто препоръка за 39% и 35%.

Близо 40% предлагат обучението да е съчетано с повече стажове, които да повишат практическите умения на студентите.

С реализацията на проект „Разработване и въвеждане на актуализирани учебни програми в ОКС „Бакалавър”, направление „Администрация и управление”, в съответствие с изискванията на пазара на труда“ ще бъдат осъвременени съществуващите учебни програми за специалностите „Бизнес администрация”, „Публична администрация” и „Регионално развитие”. 

Заедно с това ще се помогне за реализирането на устойчиви връзки с бизнеса чрез формирането на професионалисти със знания, умения и компетенции, съответстващи на сегашните и бъдещите изисквания на пазара на труда.

Оценките за способността на студентите от направление „Администрация и управление” в УНСС за работа в екип е 5.59 по шестобалната система. 

Коментари: 0

Коментари