КТБ АД ПОДАРИ 100 БИЛЕТА ЗА NIGHT OF THE JUMPS НА СТУДЕНТИ ОТ УНСС

02.12.2013г.
КТБ АД ПОДАРИ 100 БИЛЕТА ЗА NIGHT OF THE JUMPS НА СТУДЕНТИ ОТ УНСС

За финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл – Нощта на скоковете (Night of the Jumps) Корпоративна търговска банка АД подари 100 билета на студенти, отличници и изявени спортисти от Университета за национално и световно стопанство – София (УНСС). Билетите от КТБ АД са своеобразен коледен подарък и стимул за доброто представяне на студентите в предстоящата им изпитна сесия.

На 14 декември 2013 г. в зала „Арена Армеец“, София ще се проведе големият финал на веригата Grand Prix Bulgaria 2013 г. За грандиозният завършек залата ще бъде преобразена с впечатляващи стоманени конструкции (15 на 15 кв.м и височина 8 метра), атрактивно осветление и мощните озвучителни системи. Над 1000 куб.м. специална земна маса, насипана върху водоустойчив дървен под, ще оформи същинското състезателно трасе.

Най-добрите състезатели в дисциплината от цял свят по мотокрос свободен стил ще се състезават за титлата от Световния шампионат в софийската вечер.

„Бих искал специално да благодаря на Председателя на Корпоративна търговска банка АД г-н Цветан Василев за огромната му подкрепа за това събитие, както и за цялостното му отношение към развитието на мотоциклетния спорт в България. Преди това той помогна и за Европейския шампионат, и за Световния шампионат“, каза председателят на организационния комитет на Българската федерация по мотоциклетизъм Румен Петков.

„Като отговорна финансова институция Корпоративна търговска банка АД от години подкрепя българския спорт. В днешните трудни времена за нас са по-важни не толкова сумите, с които подпомагаме спортните федерации (макар те да не са малки), а моралната подкрепа и мотивацията, която даваме на българските спортисти, за да постигат световни върхове“, каза Илиан Зафиров, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на КТБ АД.

След като връчи на председателя на Студентския съвет при УНСС Антоан Шотаров 100 билета за Нощта на скоковете той каза:

„Използваме повода чрез връчването на тези билети да изградим символичен мост между подкрепяните от нас инициативи в сферата на спорта и на науката.“

Антоан Шотаров сподели, че: „Интересът към „Нощта на скоковете“ сред колегите в УНСС е голям.Тези, които са присъствали миналата година, го свързват с много силни положителни емоции, затова билетите наистина ще бъдат стимул за високи резултати и в бъдеще. Като критерии при разпределянето ще се използват постиженията на студентите в спорта и резултатите от академичното им представяне. От името на студентите в УНСС изказвам благодарности към Корпоративна търговска банка АД и лично към Председателя на Надзорния съвет г-н Цветан Василев.Той е член на Настоятелството на УНСС и с негова помощ се осъществяват много от инициативите в календара ни през цялата година. Винаги, когато сме имали нужда от подкрепа, в негово лице сме я намирали.“ – допълни Шотаров.

Коментари: 0

Коментари