Класацията „40 до 40“ търси млади успели българи

12.11.2013г.
Класацията „40 до 40“ търси млади успели българи

Екипът на радио „Дарик“ подготвя класация, наречена „40 до 40“, в която търси 40 ненавършили 40 години успели българи. Идеята на класацията е да открие най-интересните млади и успели хора в България.

Проектът ще представи на света амбициозни, реализирали се българи, останали встрани от общественото пространство. Търсят се иновативни и креативни хора с идеи, които да бъдат представени.

От медията смятат, че това са тези, които трябва да бъдат давани за пример на младите в България и не бива да бъдат пренебрегвани. Номинациите приключиха на 30 октомври, а резултатите ще бъдат представени до края на този месец.

В средата на ноември започва втората част на кампанията. Тогава 100 от одобрените кандидатури за успешни млади българи ще бъдат обявени. Авторитетно жури ще одобри победителите. Критериите са определени според „Галъп Интернешъл“.

Финалистите няма да бъдат подредени от 1 до 40, защото са еднакво важни. През месец февруари 2014 ще бъде проведена официална церемония, на която ще бъдат връчена наградата „Пръв сред равни“.

Коментари: 0

Коментари