Търси се „губернатор“ на остров „Света Анастасия“

08.11.2013г.
Търси се „губернатор“ на остров „Света Анастасия“

Обява с подобен текст беше публикувана преди няколко дни в Интернет. Става въпрос за нова туристическа атракция край Бургас, която трябва да бъде управлявана от някого.

Няма изискване за опит в подобна длъжност , но изискванията са доста. Управителят на острова трябва да знае английски език и да не се страхува от бури и пиратски набези. Директорът на Оперативна програмам „Туризъм“ – Кристина Вълчева коментира пред bTV, че това е може би най-романтичната и приятна работа в страната.

Човекът, който е подходящ за поста трябва да има образование в сферата на туризма и да има понятие как да превърне острова, на който в миналото са заточвали затворниците, в атракция за съвременните посетители.

Логистиката също попада в ръцете на „губернатора“, който трябва да се занимава с превоза на стоки и пътници от Бургас до острова, който се намира на 6 км. навътре в морето.

Важно за кандидата е да е готов да работи повече време през лятото и по-малко през зимата, тъй като в студеното време интересът от туристи е значително по-нисък.

Коментари: 0

Коментари