Всички оферти в Kpd.bg стават безплатни

21.10.2013г.
Всички оферти в Kpd.bg стават безплатни

Като утвърден лидер в областта на оферирането на покупко-продажби на разработен бизнес, търсенето на съдружници и оферирането на франчайз, порталът KPD.bg реши да даде по-големи възможности на своите потребители, като направи всички оферти напълно безплатни.

Новостите в участието са главно свързани с типовете оферти. Сега те са безплатна, сребърна и златна.

Безплатната е видима за 5 000 потребители месечно, сребърната - за 11 000 потребители месечно, a златната - за 24 000 потребители месечно.

Златната стои най-отгоре в категорията си и в типа обяви, с отличителен червен цвят.

Сребърната е в отличителен жълт цвят, стояща след златните обяви в категорията си и типа обяви.

Безплатните са в бял цвят, и се намират след златните и сребърните.

Важно е да се уточни, че за да направите своята обява златна, трябва преди това да я направите сребърна.

Начина, по който можете да направите обявата си сребърна, е като изпратите SMS на кратък номер 1092 с текст BGKPD, ще получите възможност да направите офертата си сребърна за 7 дни. Цената на един SMS, е 2.00 лв. без ДДС. Ако изпратите SMS на номер 1096 с текст BGKPD, получавате възможността обявата да е сребърна за период от 1 месец, на цена 5.00 лв. без ДДС.

За да направите офертата си златна, трябва да изпратите SMS на кратък номер 1094 с текст XKPD и ще получите възможност да направите офертата си златна за 7 дни. Цена на един SMS е 8.00 лв. без ДДС. SMS на номер 1096 с текст XKPD, ви дава възможност да направите офертата си златна за 1 месец, на цена от 10.00 лв. без ДДС.

Методите за плащане на Вашите обяви са четири, чрез SMS, ePay, Easypay и по банков път. При плащане по банков път, ePay или Easypay получавате следните отстъпки:

* 5% при заплащане за 3 месеца;

* 10% при заплащане за 6 месеца;

* 20% при заплащане за 1 година;

Коментари: 0

Коментари