Шампионът по борба Иво Ангелов с втори голям чек от КТБ АД за 2013 г.

16.10.2013г.
Шампионът по борба Иво Ангелов с втори голям чек от КТБ АД за 2013 г.

На специална пресконференция на 10 октомври 2013 г., изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров връчи „Голям чек” на световния шампион по борба класически стил Иво Ангелов. Паричната премия е на стойност 20 000 лв. и се връчва на бореца като признание за спечеления от него златен медал от Световното първенство по борба, провело се в Будапеща, Унгария. Това е вторият „Голям чек“, с който КТБ АД награждава спортиста през 2013 г., след като през април му връчи голям чек от 10 000 лева за златния му медал от Европейското първенство по борба в Тбилиси, Грузия. „Надявам се българският спорт да има повече успехи в бъдеще и да се виждаме по-често.

Пожелаваме на Иво да се срещнем и след олимпиадата в Рио, за да го наградим за спечелен златен медал”, каза изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров.
От своя страна Иво Ангелов благодари специално на банката и заяви, че подобни инициативи допринасят за мотивацията на спортистите. „Благодаря на КТБ АД. Хубаво е, че в тези трудни времена все още се намират хора, които да стимулират спортистите по този начин”, каза Ангелов.

Инициативата на Корпоративна търговска банка АД „Голям чек" стартира през 2007 г. Оттогава КТБ АД е раздала общо 550 000 лева като премии на българските шампиони. Днешната награда бе 33-тата, която банката връчва на заслужилите спортисти. И до днес финансовата институция подпомага различни проекти и инициативи, свързани с развитието на спорта в България. КТБ АД е основен партньор и спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ), Българската федерация по гимнастика, Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ), Българската федерация по мотоциклетизъм и Спортната федерация за деца, лишени от родителски грижи.

Коментари: 0

Коментари