Корпоративен хороскоп за август (Везни - Риби)

05.08.2013г.
Корпоративен хороскоп за август (Везни - Риби)

Везни (24.09 – 23.10)

Везните ще се отдадат на бизнес планиране през август, успявайки да изготвят добра стратегия за бизнеса си. Успехът Ви се корени в увереността Ви във собствените Ви възможности.

През август се справяте перфектно с конкуренцията, а ако има везни изпратени в командировка с определена мисия, тя ще бъде изпълнена.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Това как се справяте с работата си зависи от съсредоточеността Ви. Имате два варианта – през август или ставате най-добрите, или най-зле справящите се. Ако успеете да балансирате, ще сте перфектния мениджър.

Почивката през август ще Ви се отрази ползотворно и вдъхновяващо.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Животът Ви се върти около това да успеете и целеустремено сте се насочили натам. Стига да не се разконцентрирате, целта е близо. През август се очертават успешни дни и осъществяване на отдавна направени бизнес планове.

Има възможност да завладеете нови пазари и да изкачите бизнеса си на челни позиции.

Козирог (22.12 – 20.01)

През август както винаги сте се засилили с рогата напред, за да пронижете конкуренцията. Внимавайте да не пропуснете това, към което сте се насочили и да се отклоните от верния път.

Може да Ви изглежда, че бизнесът Ви се е насочил наникъде, но това не е така и трябва да изготвите нова стратегия за по-ефективното му развитие.

Водолей (21.01 – 19.02)

Като водна зодия, август Ви привлича повече с възможността за почивка, отколкото да развивате бизнеса си точно тогава. Въпреки това бизнес начинанията на онези от Вас, които решат да работят, ще бъдат успешни.

Съсредоточете се върху рационалните решения, които неизискват много енергия и време, а са изключително ефективни.

Риби (20.02 – 20.03)

Бизнесът на рибите-мениджъри върви „като по вода“ през август. Бизнес начинанията Ви са успешни и се развивате с добри темпове.

 

Запазете начина си на действие и пригответе няколко трика, за да изненадате конкуренцията неподготвена.

Коментари: 0

Коментари