За трета поредна година КТБ АД е най-динамично развиващата се банка у нас

17.07.2013г.
За трета поредна година КТБ АД е най-динамично развиващата се банка у нас

Корпоративна търговска банка АД беше отличена с приза „Динамика на развитието" за 2012 г. в ежегодните банкови награди на Асоциация „Банка на годината". Членът на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката – Илиан Зафиров, беше удостоен с почетната награда по време на галацеремония в хотел „Шератон“. Това е третият приз от този вид за трета поредна година, с който е отличена „Корпоративна търговска банка“ АД.

За банката това е пета награда в съответната категория. Илиан Зафиров сподели, че приема наградата не само от името на дружеството, което представлява, а и от името на всичките 600 служители, които усещат динамиката на банката най-много.

Асоциация „Банка на годината" всяка година определя победители сред българските финансови институции в 8 категории. Корпоративна търговска банка АД заслужи поредната си награда за „Динамика на развитието", като и през 2012 г. запази тенденцията за динамично и устойчиво развитие, отбеляза нарастване на активите си с 39.4%, разшири позициите си на банковия пазар и се нареди сред петте най-големи финансови институции в България.

Коментари: 0

Коментари