Корпоративна търговска банка АД проведе традиционната инициатива Дърво на желанията за децата от Дома в кв. Драгалевци

26.11.2012г.
Корпоративна търговска банка АД проведе традиционната инициатива Дърво на желанията за децата от Дома в кв. Драгалевци

За трета поредна година Корпоративна търговска банка АД влиза в ролята на Дядо Коледа. В рамките на инициативата „Дърво на желанията", финансовата институция отново ще изпълни коледните желания на децата, лишени от родителски грижи, от дома в квартал Драгалевци в София и на младежите от дом „Христо Райков" в Габрово.

Малчуганите от дома в Драгалевци, които са на възраст от 3 до 7 години отново се докоснаха до магията на театъра благодарение на КТБ АД. Банката подари на хлапетата посещение на спектакъла „Бабината питка"от Васил Мирчовски в столичния театър „Възраждане". След края на представлението, което е със специалното участие на певицата Мими Иванова,  децата се запознаха с актьорите. Служителите на финансовата институция събраха предколедните желания на хлапетата и ги окачиха на специално подготвено за целта дръвче. Веселото настроение се пренесе и в специално организирания топъл обяд за малчуганите.

Коледните желания на младежите в Габрово също ще бъдат изпълнени. Всеки един от тинейджърите ще получи спортен екип. Освен това банката отново ще подкрепи традиционния благотворителен концерт, който децата организират.

В рамките на инициативата „Дърво на желанията" за поредна година КТБ АД ще предложи на търг рисунки, нарисувани от децата в двата дома. Аукционът ще се проведе на Коледното парти, което финансовата институция организира за своите служители.

 

 

Коментари: 0

Коментари