„КТБ“ АД отново награди отличниците от специалност „Международни икономически отношения“ на УНСС

06.12.2012г.
„КТБ“ АД отново награди отличниците от специалност „Международни икономически отношения“ на УНСС

Корпоративна търговска банка АД (КТБ АД) награди студентите, които са се дипломирали с отличен успех в специалност „Международни икономически отношения" (МИО) в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Десет младежи, бакалаври и магистри, получиха нови преносими компютри, лично дарение от председателя на Надзорния съвет на банката Цветан Василев.

Г-н Василев е член на настоятелството и носител на Почетния знак - най-високото отличие на УНСС. От негово име наградите връчи г-н Илиан Зафиров, член на УС и изпълнителен директор на КТБ АД.

Представители на академичните среди бяха доц. Марчо Марков, ръководител на катедра „Икономикс" и доц. Иван Стойчев, ръководител на катедра „МИО и Бизнес".

„Много ме радва, че бизнесът се вълнува от развитието и реализацията на студенти от специалност МИО. Благодарение на г-н Василев тази церемония се превърна в традиция. Години наред вече най-добрите ни студенти получават сериозен стимул не само с предметната награда, но и с възможностите за провеждане на стаж и за кариерно развитие", каза доц. Стойчев.

 

Изпълнителният директор на КТБ АД Илиан Зафиров допълни „Жестът на банката към отличниците е не само материален, но и символичен начин да им пожелаем успех в по-нататъшното развитие."

Коментари: 0

Коментари