КТБ АД за поредна година стратегически партньор на Бизнес форума за Югоизточна Европа

06.12.2012г.
КТБ АД за поредна година стратегически партньор на Бизнес форума за Югоизточна Европа

Над 350 представители на бизнеса, публичните институции и неправителствения сектор от Турция и Балканите се събраха за участие в Бизнес форум за Югоизточна Европа (Southeast Europe Business Forum). Събитието се проведе на 22 и 23 ноември 2012 г. в Истанбул Конгрес център. Със стратегическото си партньорство на форума Корпоративна търговска банка АД спомогна водещи компании от региона да се срещнат и да обсъдят с представители на държавните власти възможностите за съвместни проекти и сътрудничество в ключови за поддържането на икономическата стабилност сектори от икономиката.

Най-дискутираните теми на форума бяха свързани с пазара на енергийни източници в Югоизточна Европа и възможностите за засилване на сътрудничеството между балканските държави в областта на енергетиката, телекомуникациите, информационните технологии и регионалните транспортни проекти. Отчетен беше благотворният принос на инвестициите в изброените сектори за поддържането на стабилността и подобряването на бизнес климата и икономическия растеж в региона. Освен презентации и дискусии, на форума намериха място и тематични панели за агрологистиката и зеления бизнес.

 

Корпоративна търговска банка АД традиционно подкрепя редица престижни, международни форуми и събития, като доказва своята ангажираност към успешното и устойчиво развитие на икономиката, енергетиката, инфраструктурните проекти и международното сътрудничество.

Коментари: 0

Коментари