И тази година „КТБ“ АД изпълни желанията на децата от два дома в София и Габрово

21.12.2012г.
И тази година „КТБ“ АД изпълни желанията на децата от два дома в София и Габрово

Корпоративна търговска банка АД сбъдна коледните желания на децата, лишени от родителски грижи, от дома в кв. „Драгалевци". Всеки малчуган получи мечтания подарък, за който преди месец написа писмо. Тогава, след детски спектакъл в столичния театър „Възраждане", хлапетата закачиха писмата си на специално „Дърво на желанията".

 На тържеството в четвъртък, в знак на благодарност за подаръците, децата пяха, танцуваха и рецитираха на Дядо Коледа и Снежанка. Кулминацията на празника беше връчването на подаръците, последванo от огромна снежна торта със снежни човеци.       Коледните желания на младежите от дом „Христо Райков" в гр. Габрово също бяха изпълнени. Всеки един от тинейджърите получи спортен екип. Освен това банката подкрепи традиционния благотворителен концерт, който юношите организират за Коледа. По традиция по време на благотворителната вечер се състоя и базар на красиви предмети, сувенири и картички, изработени от децата в дома с помощта на техните ръководители.

 

В рамките на инициативата „Дърво на желанията" за поредна година КТБ АД предложи на търг рисунки, нарисувани от децата в двата дома. Аукционът се проведе на традиционното коледно парти, което финансовата институция организира за своите приятели и партньори, а събраните средства ще отидат за покриване на нуждите на домовете, за лагери и пътешествия.

Коментари: 0

Коментари