Европейският шампион Иво Ангелов получи голям чек от „КТБ“ АД

15.04.2013г.
Европейският шампион Иво Ангелов получи голям чек от „КТБ“ АД

На специална пресконференция, днес, 08 април 2013 г., изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров връчи първия за тази година „Голям чек" на европейския шампион по борба класически стил Иво Ангелов. Чекът е на стойност 10 000 лв. и е признание за златния медал на бореца от провелото се Европейско първенство по борба вТбилиси (Грузия).

„Благодаря на Корпоративна търговска банка АД, да се надяваме, че след световното първенство през септември, не само аз, но и повечето ми съотборници ще вземем големите чекове. Също така се надявам още дълги години КТБ АД да спонсорира български спорт", заяви шампионът. От своя страна г-н Илиан Зафиров връчи наградата с думите: „Радвам се, че в това тревожно време имаме една добра новина - златният медал на Иво. Радвам се, че ние също сме част от тази добра новина. След всички спечелени до момента сребърни и бронзови отличия, това е логичният нов връх, който той е покорил в своята кариера. Поздравления и пожелания за още много успехи".

Инициативата на КТБ АД „Голям чек" стартира през 2007 г. като трезорът е премирал българските шампиони с общо 530 000 лева. И до днес финансовата институция подпомага различни проекти и инициативи, свързани с развитието на спорта в България. Банката е основен партньор и спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ), Българската федерация по гимнастика, Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ), Българската федерация по мотоциклетизъм и Спортната федерация за деца, лишени от родителски грижи.

 

 

Коментари: 0

Коментари