„Корпоративна търговска банка“ АД - със „Златна мартеница”

03.04.2013г.
„Корпоративна търговска банка“ АД - със „Златна мартеница”

На специална церемония в НДК „Произведено в България - съюз на малкия и среден бизнес" връчи традиционните си годишни награди „Златна мартеница". Те се присъждат на фирми и организации, които развиват българското производство и създават нови работни места.

КТБ АД е отличена в категория финансов институт, който провежда най-благоприятна кредитна политика. Наградата получи лично Председателят на Надзорния съвет на банката Цветан Василев, който благодари с думите: „Преди 13 години тръгнахме с 10 милиона лева активи, към днешна дата са 6,5 млрд. лева. През това време пораснаха и нашите клиенти, пораснахме и ние".

Награди бяха връчени в още четири категории - за българска организация и фирма с принос в повишаване на производителността и качеството на предлаганите услуги, за икономическо коопериране и производство на територията на България, за малко предприятие, завоювало позиции на пазара и доверието на потребителите с индивидуален подход и последователна бизнес политика, и за средство за масово осведомяване с принос за цялостно отразяване на проблемите на малкия и средния бизнес.

„Златна мартеница" се връчва от „Произведено в България - съюз на малкия и среден бизнес" вече повече от 15 години. В него членуват над 700 компании, като целта на организацията е да се утвърди марката „Произведено в България", а „Избери българското" да се превърне в кауза.

 

 

Коментари: 0

Коментари