„КТБ“ АД отново зарадва децата от дома в кв. „Драгалевци”

13.07.2012г.
„КТБ“ АД отново зарадва децата от дома в кв. „Драгалевци”

Юношите от дома в Габрово ще бъдат на летен лагер в Равда

Ден, изпълнен с много игри и радостни емоции, подари Корпоративна търговска банка АД на децата от дома в кв. Драгалевци. Служителите на финансовата институция вчера заведоха децата в атракционeн център, в който те се забавляваха заедно с приказни герой. В рамките на два часа, малчуганите изпробваха всички въртележки, влакчета и батути, посетиха къщата на духовете, стреляха с дунапренови топки и влязоха в детската джунгла. Уморени от много игри и изпълнени с положителни емоции, децата заслужено се отдадоха на отдих. От банката ги изненадаха с голяма вкусна торта.

От няколко години КТБ АД подкрепя домове за деца без родителски грижи. Всички дейности в тази посока са обедини в инициативата „Дърво на желанията". Идеята е да се върне усмивката на децата в риск, чрез осигуряването на възможности за развитие, както и присъствие и участие в събития, извън рамките на домовете за социални грижи.

Миналата година КТБ АД разшири инициативата си „Дърво на желанията" като включи още един дом за деца и младежи, лишени от родителски грижи в Габрово. С финансовата помощ на банката тази година ще се извърши ремонт на общите помещения, в които се събират всичките 32 юноши в дома. В началото на месец август за тях е подсигурен и летен лагер в Равда.

 

 

Коментари: 0

Коментари