"ИДЕО Груп" ЕООД разяснява смисъла на банер рекламата

07.03.2017г.
"ИДЕО Груп" ЕООД разяснява смисъла на банер рекламата

Едва ли сте попадали на сайт, в който няма реклами на различни продукти, институции и други сайтове. Банерите са много разпространен метод за реклама и водят до добри резултати. Всъщност знаете ли какво представлява банер рекламата?

Това е графично изображение, което се вгражда в сайт с цел реклама. То трябва да бъде достатъчно видимо, за да привлече потенциални клиенти и да изглежда добре, за да формира имидж на компанията. Банерите могат да бъдат статични или анимирани, като анимираните, разбира се, привличат повече внимание.

Съдържанието е също толкова важно. След като вниманието вече е предизвикано, то потребителят ще обърне внимание на съдържанието. То може да е лого на компанията, снимка или текст. Обикновено, когато потребителят кликне на банера, той директно го отвежда към началната страница на сайт или рекламен продукт.

Цялата тази информация води до заключението, че изгледът на един банер е изключително важен. Дори потребителят да не търси точно Вашия продукт или сайт в момента, той може да попадне на него чрез банер. Банерът е изключително ефективно и полезно средство за реклама. Екипът, който го изработва трябва да знае какви са спецификите за изработката и да умее да го направи видим за аудиторията. Това казва екипът на "Идео Груп" ЕООД, който е натрупал опит в управлението и изработката на банер реклами. 

Освен всичко друго, когато решите да рекламирате чрез банер, трябва да се обърнете към екип, който вече има изградена мрежа от платформи и сайтове, където да го поместят. Мястото за реклама е също толкова важно, колкото и съдържанието и екипът, който ще изработи и управлява банера Ви трябва да е наясно с това. 

Коментари: 0

Коментари