100 000 долара коледен бонус

14.12.2015г.
100 000 долара коледен бонус

Коледните бонуси са тема табу. Не може просто да отидеш при шефа си и да си поискаш. Докато вие се чудите дали изобщо ще получите такъв, в някои компании хич не се скъпят откъм бонуси.
Една от най-големите частни петролни компанни в САЩ – Hilcorp, ще раздаде на всичките си 1381 служители по 100 000 долара коледен бонус. През тази година Hilcorp беше обявена за едно от най-добрите места за работа и то за трета поредна година. 
Причината за огромните бонуси е постигната цел на компанията – петгодишен план за усдояване на печалбите. През 2010г. компанията постигна друга своя цел, която беше удвояване на размера й. Тогава служителите можеха да избират между нов автомобил на стойност 50 000 долара или 35 000 долара в кеш.
Аманда Томпсън, която е рецепционистка в Hilcorp, споделя, че  собственикът на компанията Джефри Хилдебранд е страхотен мотиватор. Тя е  изключително щастлива и развълнуване, че с общи усилия, всички са успели да изпълнят мечтаните резултати за компанията.
Аманда обяснява, че някои от служителите ще използват парите си за ремонт на домовете си, екскурзии или да платят колежа на децата си, а някои като нея просто ще ги запазят за черни дни.

Коментари: 0

Коментари