КТБ АД стана основен спонсор на концерта на Aerosmith

23.05.2014г.
КТБ АД стана основен спонсор на концерта на Aerosmith

Корпоративна търговска банка АД участва като основен спонсор в организацията и провеждането на музикалното събитие на годината - концерта на легендарната рок група Аеросмит в София на 17 май. На стадион „Локомотив" многохилядната публика се наслади на най-известните хитове на музикалните идоли, както и на песни от последния им албумMusic From Another Dimension.

Двама служители на банката имаха късмета и възможността за лична среща със Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани) часове преди концерта. Техните имена бяха изтеглени лично от изпълнителния директор на КТБ АД Илиан Зафиров след участие в специална томбола. 

След концерта г-н Зафиров, който е голям почитател на музиката на Аеросмит, се присъедини към възторжените коментари на всички присъствали:

„Грандиозно, разтърсващо и зареждащо. Пяха и свириха така, че забравяш на колко години са те (и ти); изпълниха всички песни, с които ги помним от абитуриентските и студентските си години, с които израснахме и с които сме имали специални емоции и моменти. Концертът премахна както възрастови, така и териториални граници, защото на него пяха и се радваха фенове от всички поколения от различни балкански държави", каза г-н Зафиров.

С подкрепата си за концерта на Аеросмит КТБ АД имаше за цел да зарадва почитателите на рок музиката в България, да ги зареди с положителни емоции и да спази традицията да среща българската публика с едни от най-изявените представители на световната рок, поп и джаз музика.

Коментари: 0

Коментари