Маестро Светлин Русев превърна традиционната пролетна галавечер на КТБ АД в незабравим празник

15.05.2014г.
Маестро Светлин Русев превърна традиционната пролетна галавечер на КТБ АД в незабравим празник

Ръководството на Корпоративна търговска банка АД за поредeн път покани свои клиенти, приятели и партньори на традиционната пролетна галавечер, посветена на класическата музика и изкуство. Тази година тя се проведе в зала „България" на Софийската филхармония.

Празникът е своеобразен израз на благодарност към нашите клиенти и приятели за подкрепата и доброто сътрудничество и потвърждава основната философия на КТБ АД - че освен бизнес отношенията, споделяме и общи ценности.

Този формат не е случаен предвид постоянната подкрепа от страна на банката на стойностното във всички социални сфери, включително и сферата на изкуството.

Солист и диригент на симфоничния концерт, преминал под блестящия съпровод на Оркестъра на Класик ФМ радио, беше световноизвестният ни цигулар Светлин Русев. Кристалният звук на цигулката „Страдивариус" Camposelice от 1710 г. придаде изключителна изящност на виртуозното му изпълнение на произведенията на Антонио Вивалди, Астор Пиацола, Йоханес Брамс и Георги Златев-Черкин.

Вечерта завърши с изискан коктейл.

Коментари: 0

Коментари