ОТНОВО МЕДАЛИ ЗА КТБ АД ОТ „БАНСКО СКИ ФЕСТ” В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НАДПРЕВАРАТА

25.03.2014г.
ОТНОВО МЕДАЛИ ЗА КТБ АД ОТ „БАНСКО СКИ ФЕСТ” В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НАДПРЕВАРАТА

В края на зимния туристически сезон на ски пистите в Банско се събират представители на банковия сектор в България за традиционното състезание „Банско ски фест".

Тази година в надпреварата, организирана от Българска работническа федарация „Спорт и здраве", Асоциацията на банките в България (АББ) и община Банско, участваха 85 състезатели от 10 банки и техни партньори.

Събитието се проведе от 20 до 23 март. Служители на банките се състезаваха в няколко дисциплини: гигантски слалом, сноуборд гигантски слалом, паралелен гигантски слалом, паралелен сноуборд гигантски слалом за мъже и жени, както и в надпревара по боулинг. Участниците от КТБ АД отново се отличиха със силен отборен дух, отлични спортни качества и подготовка.

Отборът по боулинг на КТБ АД за трета поредна година спечели първо място сред банките в България и завърши на второ място в общото класиране. През 2014 г. в турнира по боулинг се включиха и отбори от небанкови организации, като една от тях спечели първото място с незначителна преднина. През 2012 и 2013 г. състезателите на КТБ АД си тръгнаха със златните медали.

Изключително постижение за участниците от отбора на КТБ АД е фактът, че всеки от тях отбеляза над 100 точки и получи поздравленията на златните медалисти след края на състезанието.

Сериозна беше конкуренцията и на ски пистите в Банско, като няколко пъти разлика от една стотна разделяше медалистите. В отборното класиране „ски гиганткси слалом - мъже" КТБ АД завоюва престижното пето място.

Служителите на КТБ АД, участвали в събитието, отбелязаха, че ползата от провеждането на подобни мероприятия е изключително важна както за сплотяване на колектива, така и за повишаване на мотивацията за постигане на високи бизнес резултати.

 

 

Коментари: 0

Коментари