КТБ АД ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ПРИНОС КЪМ ЛЕКАТА АТЛЕТИКА

25.03.2014г.
КТБ АД ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ПРИНОС КЪМ ЛЕКАТА АТЛЕТИКА

Председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД Цветан Василев получи специалната награда за принос към балканската лека атлетика от Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ). На провела се пресконференция днес президентът на асоциацията Добромир Карамаринов се обърна към присъстващите с думи на благодарност за дългосрочната подкрепа, която банката оказва:

„Ние от Асоциацията на балканските атлетически федерации няма какво да дадем на Корпоративна търговска банка АД в замяна, освен нашата благодарност. Връчвам тази награда с респект за помощта на нашия генерален спонсор - Корпоративна търговска банка АД и с огромно уважение към г-н Цветан Василев".

Награда от Европейската атлетическа асоциация (ЕАА) получи и бившата спринтьорка Анелия Нунева, рекордьорка на България на 60 м. и 200 м. и носителка на пет медала от световни и европейски първенства на 60 м. и 100 м. През есента на 2013 г. тя стана носител на приза „Лидер в женската атлетика" от ЕАА.

В края на 2012 г. Корпоративна търговска банка АД стана генерален спонсор на Асоциацията на балканските атлетически федерации за период от пет години. Освен дългосрочната подкрепа, която оказва на балканската атлетика, банката е основен партньор и спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ), Българската федерация по тенис, Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи.

 

 

Коментари: 0

Коментари