Какви са цените за GPS проследяване на автомобили

01.06.2017г.
Какви са цените за GPS проследяване на автомобили

Големият бизнес често означава и голяма инвестиция. Много от най-богатите хора смятат, че колкото повече инвестираш, толкова повече ще печелиш. За да бъде успешен бизнеса, обаче, ненужните разходи трябва да бъдат сведени до минимум. Управлявайки голяма компания, не винаги е възможно да следиш действията на своите служители.

За съжаление, това води до злоупотреби с фирмени ресурси и работно време. Много от големите компании се оплакват от твърде големи разходи за гориво на фирмени автомобили. Това често се дължи на кражба от страна на служителите.

В такива случаи добра инвестиция, която работи за благото на компанията са устройствата за GPS проследяване. Тези устройства се монтират във фирмените автомобили и Ви дават достъп до маршрута на всяка кола, нивото на горивото и други.

Цените за GPS проследяване на автомобили не са високи, с оглед на това колко много средства спестяват. Тъй като постоянно можете да следите активността на фирмените автомобили, лесно можете да установите злоупотреби от страна на Вашите служители и да реагирате бързо и адекватно.

GPS 7 е компания, предлагащи GPS устройства на изключително достъпна цена. Освен, че можете да следите маршрута на всяка кола, можете и да изключите двигателя дистанционно при необичайна активност.

GPS 7 предлага два пакета на GPS устройства за проследяване на автомобили. Двата пакета предлагат едни и същи услуги, но единят изисква първоначална инвестиция от 250 лв., след което ежемесечно плащане от 10 лв. Ако изберете другия пакет, тогава няма да се налага да инвестирате в устройство, а просто да плащате по 25 лв. всеки месец. 

Коментари: 0

Коментари