Новият интернет портал Nedvijim.com - търсенето и предлагането на имоти никога не е било по - лесно

24.10.2014г.
Новият интернет портал Nedvijim.com - търсенето и предлагането на имоти никога не е било по - лесно

Интернет порталът за недвижими имоти Nedvijim.com е изцяло нов продукт създаден с цел да даде повече възможности на бизнеса с недвижими имоти.

Фирма IPS7 Ltd. създаде платформа базирана на последни проучвания от  Масачузетския технологичен университет, а именно взаимовръзката между насочения поглед и движението на ръката. Рефлекът между тях  влияе подсъзнателно и е способен  да насочва ясно и конкретно. предпочитания. На базата на използваното  изследване и внедрената най-нова технология , са създадени и функционалностите на портала, които го отличават от останалите и ясно очертават целта му, а именно  да направи търсенето и предлагането на недвижими имоти максимално ясно и прецизно. С функциите на портала потребителят ще се възползва за първи път от безплатен изглед на броя преглеждания към конкретна обява, най-мащабната търсачка, черен списък за скриване на некоректни потребители, Google Street View и още възможности, които се предоставят напълно безплатно. 

"Винаги ще бъдем до вас, с главната цел да направим бизнеса ви по-достъпен и по-печеливш!" - от екипът на портала за недвижими имоти NEDVIJIM.COM

Коментари: 0

Коментари