КПД - повече бизнес възможности за Вас и бизнесът Ви.

26.08.2013г.
КПД - повече бизнес възможности за Вас и бизнесът Ви.

Интернет порталът kpd.bg  е със специфична бизнес насоченост, създаден с цел улесняването  продажбата на вашия бизнес, подпомагане намирането на подходящ за Вас бизнес, наемането, отдаването под наем на бизнес или намирането на съдружник. Порталът дава възможност и за публикуване на обяви в сферата на франчайза. Уникалното за Българският пазар е възможността предприемчивите и изобретателни хора да продадат уникалните си идеи на бизнеса. Kpd.bg дава възможност и на находчивите бизнес организации да зададат своята идея, която да бъде изработена. Kpd.bg дава възможност на потребителите си да въвеждат желаната от тях информация на български, английски и руски език, което улеснява чуждестранните потребители.Интернет порталът KPD.BG се утвърди като лидер в областта на оферирането на покупко-продажби на разработен бизнес и търсенето на съдружници и оферирането на франчайз. Сайтът вече е популярен не само сред своите потребители, но и привлече вниманието на национални медии, които отразиха работата му в свои репортажи.

Уникалното за Българският пазар е възможността предприемчивите и изобретателни хора да продадат уникалните си идеи на бизнеса. Kpd.bg дава възможност и на находчивите бизнес организации да зададат своята идея, която да бъде изработена.

Kpd.bg е част от добре работеща международна мрежа от компании, чиято основна цел е привличането на чужди инвеститори, създаване на партньорски програми и размяна на опит . За тази цел kpd.bg дава възможност на потребителите си да въвеждат желаната от тях информация на български, английски и руски език, което улеснява чуждестранните потребители.

Коментари: 0

Коментари