Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Други

Монетни автомати

Монетни автомати - за детски играчки / електронно стрелбище за деца/ , за сандвичи.

4,000 BGN. Други Продавам бизнес

Бутикова винарска изба Кьосев

Цената по горе е за 50% за повече информация на посочения интернет адрес.

300,000 EUR. Други Съдружие

Търся финасиране за направата на прототип

Търся финасиране за направата на прототип , те са няколко и зависи от парите,кой от тях ще направя.В мойте прототипи има много пари.

0 BGN. Други Продавам бизнес

Изработване на джет

Подводен едноместен и двуместен джет за движение под вода до 50 метра.Време е да слезем под водата , каква красота ви очаква.

0 BGN. Други Съдружие

Предлагам финансиране до 75 000 лв.

Предлагам финансиране до 75 000лв срещу дял от печалбата по договаряне в зависимост от риска, но не по малко от 6%/месечно върху получената сума.

75,000 BGN. Други Съдружие

Продавам имот на 5 км. от Панагюрище

Продавам постройки върху 1400 кв.м. удобни за разработване на много видове бизнес и за тези, които искат да развиват земеделие.

120,000 EUR. Други Продавам бизнес

Продавам билбордове

Продавам билбордове (поотделно) тип пиза 3x4m на път Пловдив - Асеновград - Пампорово с разрешителни. Подходящи за реклама на собствен бизнес или преотдаване на трети рекламодатели. Изгодни цени. тел 0886 835 950 за повече информация.

3,500 BGN. Други Продавам бизнес

Продавам парцел 2 дка. на 4 км от шумен

Продавам парцел 2 дка,ведно с постройка 117 кв.м,удобен за разработване на много видове бизнес.Асфалтов път до парцела,ток,вода,а също и хидрантна вода/за тези,които искат да развиват земеделие/

0 BGN. Други Продавам бизнес
Спешно

ЕООД се продава с печалба и без задължения

Фирма ЕООД дистрибутор на безалкохолни напидки се продава Продажби 2009 - 460000 лв. печалба 48000 лв. без задължения - възможност за кредитиране.

40,000 EUR. Други Продавам бизнес

Пакетиране на захар

Купувам машина за пакетиране на захарчета за заведения.

0 BGN. Други Купувам бизнес
Спешно

Купувам фирма

Купувам фирма с три годишна история.

10 BGN. Други Купувам бизнес
Спешно

Уникална инсталация за биодизел

Продавам уникална инсталация за производство на биодизел от всякакви мазнини ( нови и употребявани) с капацитет 1500 литра на 24 часа..Инсталацията може да работи и при отрицателни температури.Предлагам ноу-хау и обучение на персонал. Разполагам...

10 BGN. Други Продавам бизнес
Спешно

Купувам фирми със задължения

Интересуват ме ЕООД и ООД с регистрация по ДДС. Задълженията могат да бъдат към НАП, банки и други финансови институции. Размерът също е без значение. Процента е по договаряне! Винаги има отстъпка!

10 BGN. Други Продавам бизнес

Търся съдружие

Ако сте търговец на едро,производител или вносител и нямате представителство в гр.Бургас, ви предлагам пълно съдействие за осъществяването му.Може би това е предпоставка за успех.Надявам се на сериозно отношение.

0 BGN. Други Съдружие
Спешно

Финансиране/Съдружие

Утвърдена фирма за производство и търговия на рекламни и опаковъчни материали търси допълнително финансиране за разширяване на предлаганите материали поради бързо покачване на поръчките . Гарантирана доходност над 25 % .

1 BGN. Други Съдружие

Продавам или отдавам под наем

Продавам или отдавам под наем ,може и съдръжие имот с/у инвестиция в бизнес.земя 9800 кв. м Адм. сгр. 210 кв. м склад 994 кв. м склад 380 кв. м склад 1380 кв. м склад 140 кв. м магазин 50 кв. м удобно за складова база, фабрика, споразумение

1 BGN. Други Отдавам бизнес

Съдружие

Търся съдружие за преустройство на две помещения по 1000м2 за отглеждане на култивирана печурка или друг вид култивирана гъба. Разполагам с опит при отглеждането на гъби и тяхната преработка в консерви. За контакти: Иван Иванов Тел....

1 BGN. Други Съдружие
Страници:  « | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | »