300% възвращаемост на инвестицията - Бизнес възможност с хранителни добавки

ОФЕРТА №:36397 Публикувана:27.02.2024
Обновена на: 21.03.2024
Прегледи: 4404

Цена 3,000 BGN

В свят, в който хранителните нужди и изисквания постоянно се развиват, инвестирането в производство на хранителни добавки представлява перспективна възможност за стабилни доходи. Фирма Евелин 29 ЕООД е на ваше разположение, предлагайки възможност за сътрудничество в тази област. С нашето производствено оборудване, експертен екип и качествени съставки можем да осигурим производство на хранителни добавки, които ще отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност.


Имаме клиенти, които правят над 300% възвращаемост на инвестицията в рамките на 2 седмици.


Какво Предлагаме?


Евелин 29 ЕООД разполага с модерно оборудване и опитен персонал, готов да произведе разнообразни хранителни добавки под ваш бранд. Нашата компания предлага следните възможности:

 

  1. Индивидуален Подход: Разбираме, че всяка фирма има свои уникални изисквания и предпочитания. Затова сме готови да изградим персонализирана стратегия за производство на хранителни добавки, отговаряща на вашите специфични нужди.

  2. Качество и Безопасност: Всички наши продукти се произвеждат съгласно стриктни стандарти за качество и безопасност. Разполагаме с необходимите сертификати и лицензи, които гарантират, че всеки произведен продукт отговаря на изискванията на регулаторните органи.

  3. Гъвкавост и Бързина: С нашата ефективна производствена линия можем да осигурим бързи срокове за доставка на поръчаните продукти. Гъвкавостта ни ни позволява да се адаптираме към променящите се изисквания и обеми на производство.

  4. Маркетингова Подкрепа: Освен производството на хранителни добавки, предлагаме и маркетингова подкрепа за продуктите ви. Това включва дизайн на опаковки, рекламни материали и съвети за пазаруване.


Защо да Изберете нас?


Избирането на Евелин 29 ЕООД за производител на вашите хранителни добавки осигурява редица предимства:

 

  • Експертност и Професионализъм: С години опит в областта на производството на хранителни добавки, ние сме експерти в нашата област и гарантираме високо качество на продуктите си.

  • Цялостна Услуга: Ние се грижим не само за производството на добавките, но и за тяхната опаковка, маркиране и доставка, предоставяйки ви цялостна услуга от началото до края на процеса.

  • Сътрудничество и Партньорство: Вярваме в дългосрочните отношения с нашите клиенти. Затова сме готови да се ангажираме с вас като партньори, за да постигнем общ успех.


Заключение


Съвременният пазар на хранителни добавки предлага множество възможности за печалба и развитие. Евелин 29 ЕООД е ваш партньор, който ще ви помогне да се възползвате пълноценно от тези възможности. С нашата експертност, качество и професионализъм можем да осигурим стабилни доходи и успешно развитие на вашия бизнес в областта на хранителните добавки. Свържете се с нас днес, за да започнем пътя към успеха заедно!

Допълнителна информация

Брой служители: 28 Година на основаване: 01.01.1992 Годишна печалба: 1,000,000 BGN Уебсайт: evelin29.com Име на компания: Евелин 29 ЕООД

За контакт


EMAIL
0888455055
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички