Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени KPD.BG - Перилни и почистващи препарати и пасти за зъби с високо качество на ниски цени

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Красимир Кънев
  • user-icon Телефон: 0885872378
  • user-icon GSM: 0885872378
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 1 Публикувана на: 09.06.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Стоки на едро Уеб сайт: www.fiorela.bg Прегледи: 1100 Гласували: Оценка:

Описание

ФИОРЕЛА ООД, започва дейност през 2015г. и произвежда висококачествени перилни и почистващи препарати и течни сапуни с марката BESTO.
Другото направление е производство на пасти за зъби с марките ORGADENT и LUGADENT, както и частни марки на наши клиенти, за които сме разработили множество продукти.

Търсим търговци и дистрибутори в цялата страна за реализация на произвежданите от нас стоки. Може и частни лица със собствена или наета складова база от която да се извършва дистрибуцията.

Предлагаме и услуги за производство на почистващи и перилни препарати и козметични продукти със собствена марка на клиента /Private Labeling/.

Допълнителна информация

Брой служители: 7 Година на основаване: 23.02.2015