Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ПРОДАВА ТРАНСПОРТНА ФИРМА

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 490,000 Публикувана на: 13.12.2016 Сектор: Транспорт Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1853 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се транспортна фирма с международен лиценз, професионална компетентност, финансова стабилност, лиценз за превоз на отпадъци през Сърбия, сключен договор с Шел България. Фирмата има дългосрочни клиенти по внос и износ, България-Европа-България. Няма задължения към банки и финансови институции. Фирмата разполага с пет композиции, Скания R420, 2010-2013година и Ремаркета Шмиц. Влекачите и ремаркетата са в идеално техническо състояние поддържат се от Скания България, някой от тях имат международна гаранция към Скания.
Композициите са напълно оборудвани с колани, ъгли, групажни дъски, платено Каско, Гражданска Отговорност, ЧМР застраховка и преглед. Гуми и накладки на 80%. Камионите са оборудвани с пътни машинки за цяла Европа, както и с флийт бордове от скания. Част от цената може да бъде платена на лизинг.
Три от композициите имат налични двойка шофьори, две от тях са с единички. Всички шофьори са с дългогодишен опит. Фирмата разполага и с двама спедитора, също с голям опит в сферата на транспорта. Камионите и в момента са на път.

Допълнителна информация

Брой служители: 10 Година на основаване: 01.03.2015 Печалба: 80,000 BGN