Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се работещо заведение в центъра на гр. София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33739
KPD.BG - Продава се работещо заведение в центъра на гр. София KPD.BG - Продава се работещо заведение в центъра на гр. София

Информация за контакти:

Цена: 12,500 EUR
Публикувана на: 30.11.2022 Обновена на: 29.12.2022 Прегледи: 10410 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 10.01.2020

Описание

Продава се заведение в центъра на гр. София с договор за дългосрочен наем.

 

Бизнесът е разработен, съществува от 3 години. Заведението е за бързо хранене, като се предлагат популярни и интересни продукти като бъбъл гофрети, крафт донъти, мини палачинки и бъбъл тий. В момента е активно и работи.

 

Бизнесът разполага с всички разрешителни и регистрации. Няма никакви задължения. Провеждани са регулярни проверки от БАБХ, при които не са установени несъответствия.

 

Обектът разполага с около 15 места. Интериорът и екстериорът са оригинално проектирани от дизайнер за целите на бизнеса. Продава се с цялото обзавеждане и оборудване, както и със значителна наличност на всички необходими материали - кутии, прибори, салфетки и т.н. Ще бъдат предоставени всички рецепти, както и информация за партньори.

 

Бизнесът има разработени профили в Glovo, Takeaway и foodobox, както и висок рейтинг в Google Maps. Локацията е в най-централната част на София.

 

Мотив за продажбата е намерение за вложение в друга инвестиция.

 

За повече информация, огледи и преговори, свържете се с нас на посочения телефон. Снимки и допълнителна информация можете да получите като съобщение или на имейл.