Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн магазин за протеинови и сурови барове

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Онлайн магазин за протеинови и сурови барове

Информация за контакти:

Цена: 5,000 Публикувана на: 09.06.2021 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.ibar.bg Прегледи: 389 Гласували: Оценка:

Описание

Продаваме онлайн магазин за протеинови и сурови барове www.iBar.bg

Бизнес концепция:
Сайтът е фокусиран единствено в тази категория храни, които са удобен и здравословен заместител на вредната храна в натовареното ежедневие. Конкурентното предимство е, че на едно място клиентът може да намери сурови и протеинови барове на 90% от предлаганите на пазара и да миксира своя кутия с избрани барове (минимално количество 2 бр. от вид), докато в повечето сайтове има ограничения за поръчка на цели кутии или предлагат малко брандове.

Новите клиенти продължават да поръчват различни барове всеки месец и доброто отношение и привличане и задържане на нови клиенти винаги е бил фокус.

История:
Стартирахме www.iBar.bg официално есента на 2020 година. Инвестирахме в качествен сайт с добра визия, много подробен и удобен админ панел с пълни функционалности, оптимизиран за мобилни устройства. Имаме собствени брандирани кутии, в които изпращаме баровете. Имаме изградени взаимоотношения с почти всички производители и дистрибутори на барове, като на протеиновите имаме изключително добри търговски условия – 30-35% надценка. При суровите барове процентът варира 20 – 35% (средно около 25 %). Има налична стока за около 2000 лв.
Работим и с качествени брандове, които не са толкова познати на българския пазар.

Причината за продажба:
Имаме основен бизнес, които отнема повече време от планираното и реално нямаме физическата възможност да развием проекта. Надяваме се той да попадне в добри ръце, на човек или екип, който също като нас вярва в идеята.

Потенциал на сайта и какво ще е нужно на новия собственик:
При една средна активност, която включва качване на нови вкусове/продукти в сайта, изпращане седмични нюзлетъри с нови предложения на клиентите, поддържане на FB страницата и пускане на реклами прогнозата ни е за около 5-10 поръчки дневно и между 50 и 100 лв. дневна печалба.
В момента има около 500 лв. месечен оборот (120 лв. / печалба) без никакво инвестирано време в маркетинг. Добра идея е да се компилират микс кутии и да се изработи корпоративен раздел за месечни абонаменти на фирми и офиси.

Цена на бизнес: 5000 лв. Включва сайта, мобилна версия, фейсбук страница, наличната стока + 3 месеца обучение и помагане в работата.
За въпроси: 0887013435 или [email protected]
Контакт: Петър Тодоров

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 09.06.2020 Печалба: 1,500 BGN
Искате да имате виртуална разходка? Прочетете повече тук