Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се работещ онлайн бизнес - дигитален магазин за стоки и услуги

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продава се работещ онлайн бизнес - дигитален магазин за стоки и услуги KPD.BG - Продава се работещ онлайн бизнес - дигитален магазин за стоки и услуги KPD.BG - Продава се работещ онлайн бизнес - дигитален магазин за стоки и услуги

Информация за контакти:

Цена: 10,000 Публикувана на: 19.02.2021 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: office-facility.eu Прегледи: 1887 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се работещ онлайн бизнес - тип дропшипинг електронен магазин- платформа с изградена и функционираща онлайн среда за връзка клиент - проверен /сигурен/ доставчик на стоки и услуги.

Основна цел и таргет група - бърза и сигурна доставка на всичко необходимо за офиса / консумативи, техника, оборудване, it технология/, както и всички видове услуги, необходими за функционирането и поддържането на офис пространството и сградния фонд на всеки вид бизнес / електро, вик, унищожаване на архив, почистване, хамалски услуги и др./ Основно предимство за клиентите е достъпът до специализирани и добре организирани стоки, услуги и проверени доставчици на едно място и по начин, който им спестява време, пари и човешки ресурси.

Бизнесът е част от силно развиващия се сектор на онлайн търговията, незасегнат от Covid кризата.

Инвестицията в него е надеждна и сигурна.

Получавате изградена структура, обмислена и верифицирана от екип специалисти в областа и с интегрирана обратна връзка от клиенти и доставчици, проверявана и надграждана в годините.

Бизнесът не е обвързан с работно място и работно време.

Осигурява гъвкана заетост и възможности за развитие.

Сайтът разполага с отлично организирана динамична и статична част, разработени от it специалисти по начин да се осигури лесна подръжка и обновяване от собствениците без допълнителни разходи.

Дава възможност за развитие и надграждане във всички сфери на електронната търговия, продуктовото позициониране и онлайн продажбите без да генерира допълнителни разходи за собственика си.

Брандът е разработен и разпознаваем в сферата си, участвал в множество събития и изложения.

Бизнесът не изисква никакви допълнителни инвестиции в стоки и услуги или блокиране на средства при посредничеството.

Бизнесът не генерира допълнителни разходи за управление на персонал, получаване и изпращане на пратки, специализирано офис пространство.

Разходите за дейността са минимални, а възможностите за всестранна търговия в електронна среда предоставят отлична възможност за развитие и независимост на собственика, както и сигурна доходност.

Цената включва: онлайн магазин-платформа с динамично попълване и опресняване на информацията за предлаганите артикули от различни източници /доставчици на стоки и услуги/, домейн и хостинг.


Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 04.03.2014