Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми.

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми. KPD.BG - Продава се цех за студен регенерат на камионни гуми.

Информация за контакти:

Цена: 70,000 Публикувана на: 19.10.2020 Сектор: Транспорт Местоположение: Бургас Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 469 Гласували: Оценка:

Описание

Цехът работи от 10 години. Продава се и като бизнес, но и като машинно оборудване. Има утвърдени клиенти в цялата страна, тъй като фирмата работи в национален мащаб. Машините са на италианските производители MATTEUZZI и MARANGONI и са перфектно поддържани. Маломерен автоклав за 6 бр. гуми, гарантиращ гъвкаво производство. Капацитет до 5 000 бр. годишно. За подробности:
Борис Калайджиев
Тел.: 0887256823

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 19.10.2001