Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Ресторант специализиран в Турската кухня - с нов актуален телефон за контакт !

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 110,000 Публикувана на: 12.03.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 980 Гласували: Оценка:

Описание

Бизнесът е отлично организиран и към настоящия момент работи в нормален режим. Разположен е на отлична локация, на централно място в София - под наем, на атрактивна месечна наемна цена, която ще бъде гарантирана за бъдещ период.

ВАЖНО : През 2020 година ресторанта работи и не е затварял! По време на извънредното положение, ресторанта работи с доставки по домовете. В средата на м.Май 2020, отвори градината на ресторанта и работи на пълни обороти. След 15.06.2020 ресторанта отвори цялостно и работи с повишаващи се темпове като по резултатите считаме че до 1 месец очакваме достигане предишният си капацитет. Бизнеса не е загубил персонал, доставки и клиенти! Поради специфичната ниша в която е позициониран бизнеса, пред ресторанта има бъдеще и моментните резултати го показват!

Продава се бизнеса - ресторанта, със следните показатели:
- Ресторанта е разположен в къща, на 2 нива, както следва:
- Кота 0 - салон със около 70 седящи места (около 140 кв.м.)
- Кота минус 1 - Кухня, Сервизни помещения, Таолетни (около
120 кв.м.)
- Градина - 30 седящи места (около 60 кв.м.) за летен сезон!
- Има добър и постоянен оборот - целогодишно!
- Фирмата НЯМА задължения към НАП и НОИ, не дължи данъци, осигуровки и ДДС.
- Няма никакви други задължения.
- Фирмата има договорени условия за доставка на атрактивни доставни цени, както за обикновените продукти, така и за специалните продукти, необходими за приготвяне на асортименти по менюто!
- Ресторанта има дългогодишни лоялни и постоянни клиенти, работи организирано със туристически групи от чужбина и България, привлича постоянно нови клиенти.
- Ресторанта има база данни на всички контакти, по отношение на дейността, като - доставчици, персонал, институции и други.
- Ресторанта има пълен набор от Софтуер за продажби, склад, ревизии, справки и т.н. Разполага с касов апарат и терминал за плащане с карти.
- Ресторанта разполага с всички необходими документи и разрешителни за дейността.
- Ресторанта РАБОТИ и не е прекъсвал дейността си, зареден е със стока и ежедневно посреща клиенти в нормален режим на работа.
- Служители - основни готвачи - 2, помощник готвачи - 2, сервитьори - 4, хигиенистки - 2, управител - 1 (съсобственик).
- Ресторанта има доста добра и постоянна месечна печалба, след приспадане на всички разходи и НЕ РАБОТИ НА ЗАГУБА И НА НУЛА.
- Ресторанта има интернет сайт, фейсбук страница и инстраграм канал.
- Собствеността може да се смени без никакво прекъсване на дейността, без загуби на оборот и печалба.
- При желание от страна на бъдещия купувач - бизнеса може да се продаде - закупи с ново или друго юридическо лице, собственост на купувача. В този вариант следва да се договорят допълнително процедурите и сроковете по прехвърляне на документация, техника, персонал, договори и доста други детайли!
- Бизнеса има възможност за развитие поради специфичния и екзотичен продукт, който предлага! В бизнеса нишата, където е позициониран ресторанта, почти липсва реална конкуренция. Могат да бъдат обхванати още многобройни групи от потенциални клиенти, след прилагане на добър маркетингов и рекламен бизнес план!
- Съотношението между цената на бизнеса и срока на възвръщаемост на инвестицията е отлично.

Цената на бизнеса е 110 000лв. платими в брой.

Гарантирана 1-месечна поддръжка и съпорт на бъдещия купувач, след закупуване на бизнеса, с обучения и плавно предаване на дейността, без спиране.

Продажната цена на бизнеса се формира най-общо от 3 основни пера, сумирани заедно както следва:
1. Налична стока, остойностена на доставни цени, на стойност около: 10 000лв. с ДДС
2. Оборудване, остойностено на реални пазарни цени, около: 28 000лв.
3. Бизнес (Договори, Клиенти, Система, Печалба и други пера): 72 000лв.

Уточнение: Поради техническа грешка при препубликуване на обявата, доскоро посоченият телефон за контакт 0888 246321 е бил невалиден и неверен !!!

Моля ползвайте за контакт:
Актуален телефонен номер - 0888 246 312
Николай Симеонов

Допълнителна информация

Година на основаване: 12.03.2002