Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Солна стая

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 70,000 Публикувана на: 10.03.2020 Сектор: Други Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 270 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам работещ бизнес.
Солната стая е позиционирана в помещение от 40 кв.м. с нисък наем, разделено на предверие (чакалня) и солна стая. Има и санитарен възел.
Солната стая е 10 кв.м. с подово отопление. Капацитетът и е 4 деца с 4 придружители. В нея се впръсква сух аерозол с халогенератор HaloSPA 03. В стаята са разположени комфортни столове за възрастни, а за децата освен столчета има играчки. Осветлението е двупозиционно. Светло за децата и приглушено с помощта на лампи от хималайска сол. Озвучаване монтирано на тава, както и вентилация.
Предверието се отоплява с климатик. В него са разположени рецепция, гардероби за багаж на клиентите, места за изчакване, детски мебели и грачки. По стените има стилажи на които се предлагат продукти от хималайска сол. Има и санитарен възел с бойлер. Голяма брандирана витрина и свтеща табела
Солната стая е с положителен рейтинг в Google и Facebook.
Бизнесът има собствен уебсайт и е активен в социалните мрежи.
Освен многото доволни клиенти голям плюс на офертата е вече сключените договори с фирми доставици на спортни услуги Multisport и AndJoy (Sodexo).
Солната стая се намира близо до парк в елитен столичен квартал. В съседство има детски клуб, магазини за хранителни стоки, което води и голям поток от хора.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.12.2017 Печалба: 25,000 BGN