Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Съдружник за развитие на действаща услуга с потенциал

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Съдружник за развитие на действаща услуга с потенциал

Информация за контакти:

Цена: 10,000 Публикувана на: 24.02.2020 Сектор: Услуги Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Съдружие Уеб сайт: www.verbatoria.ru www.verbatoriabg.com Прегледи: 1264 Гласували: Оценка:

Описание

Само за гр. Пловдив
Търся съдружник, с който да развием една нова бизнес ниша.
Диагностика на таланта, изследване на силните страни на човек, изследване на неговия потенциал. Метода, който използваме е с над 90% истинност в резултатите. Франчайз модел с постоянно увеличаващо се териториално владение в Щатите, Азия, ... И до тук ще спра за него.
В началният си етап сме насочени предимно към деца и по-точно техните родители. Държавни и частни езикови центрове, детски градини, училища, асоциации, фондации. Маркетинг и реклама предимно в социалните мрежи.
Следващият етап на развитие е да достигнем до бизнеса. Да дадем инструмент в ръцете на собственици и мениджъри да управляват по-ефективно подчиненият им човешки ресурс. Инструмент, който на нас се пада възможността да запознаем бизнес средата с него.
Търся си отговорен партньор. Мотивиран. Активен. Идеен.
Препоръчително е да имате основен източник на доходи. Планираните месечни разходи не надвишават 1200 лв.., т.е. х600 лв./месец/съдружник.
Първоначалната инвестиция вече е направена и това е цената на вашият дял.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 15.01.2020