Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Изследване на таланта, интелекта и силните страни на човек

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:28355
KPD.BG - Изследване на таланта, интелекта и силните страни на човек KPD.BG - Изследване на таланта, интелекта и силните страни на човек

Информация за контакти:

Цена: 19,000 Публикувана на: 23.02.2020 Сектор: Услуги Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Франчайз Уеб сайт: www.verbatoria.ru www.verbatoriabg.com Прегледи: 1439 Гласували: Оценка:

Описание

Бизнесът се основава на научно разработен алгоритъм за анализ с над 90% точност (в научните среди над 40% се счита за истинност). Какво прави: Диагностика на таланта на деца и възрастни. Диагностика на потенциала в 5 типа интелигентности. Диагностика на емоционалната интелигентност. Невро-кариерно консултиране съгласно потенциала. Конкретни насоки за преодоляване на трудните училищни предмети. Конкретни насоки в избор на хоби или извънкласни дейности. Правилен избор на подходящ спорт. Конфортна роля в екип (от Алфа Лидер до Изпълнител) Ниво на емоционалност. Тип на асимилация на нова информация (визуален, аналичен, слухов и т.н.) Франчайз моделът влезе в България през м. Ноември. Първият център отвори в София. Втория месец и половина по-късно в Пловдив. 20 дни по-късно в Благоевград. Предстои откриването на център във Варна и Бургас. В момента целта ни е Пловдивският офис да има амбициозен и мотивиран собственик. Той е с изключителни права за Пловдив. Бизнесът няма конкуренция. Елате, вижте как работи, какво правим и вземете решението да завладявате собствен пазар.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 15.01.2020