Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам бизнес с голяма перспектива за развитие с ексклузивитет за България и Румъния!

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: Kristianborisov08@gmail.com
Цена: 30,000 Публикувана на: 13.01.2020 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 895 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам бизнес с договор за ексклузивно представителство за България и Ръмъния на натурална кучешка козметика от САЩ, която за момента се продава само там и е тотален хит!Има и договорка,ако бизнеса се развива добре да се вземе ексклузивитет и за други страни в Европа, тъй като производителя няма намерения да има други представители на неговия бранд. Марката още не е дистрибутирана по зоо магазини и ветеринарни клиники в България, но няма никакъв проблем това да се осъществи. Към момента има стока за над 30000 лева продажна цена + професилнално направен онлайн магазин на български език + рекламни материали. Причината да искаме да се разделим с този перспективен и според нас доста доходоносен бизнес е, че се занимаваме с онлайн търговия и не остава време да се направи вътрешна дистрибуция по ветеринарни клиники, груминг салони, зоо магазини и т.н.
Цената е по договаряне.
Моля да се свържат с нас само сериозни хора, които имат интерес за закупуването на бизнеса, за да предоставим подробности!
Телефон за контакт : 0877888379 - Кристиан Борисов

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 13.01.2020