Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Еврофутбол пункт

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Еврофутбол пункт KPD.BG - Еврофутбол пункт KPD.BG - Еврофутбол пункт

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0886414217
  • user-icon Email: florence666@abv.bg
Цена: 5,000 Публикувана на: 17.05.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1623 Гласували: Оценка:

Описание

Цената е за цялото оборудване,може да продължите дейността. Бизнеса,труда по разработването,събирането на клиенти и цялата дейност близо 10 месеца ги получавате безплатно! В гр. София с/у мол Парадайс. Има редовни клиенти. Помещението е под наем (800лв).
Оборудването включва 6 телевизора (4х40 инча и 2х32), 3 комплекта компютри с монитори и периферия, 2 бара по поръчка, 1 голям г-образен барплот пригоден за терминалите на Еврофутбол и Евробет, каса за пари, сейф, лампа за фалшиви банкноти,външна светеща реклама на Еврофутбол, антена, 3 маси, 10 стола,всички стойки и аксесоари на Еврофутбол,които се закупуват от тях и са задължителни без тях не може,брандирането,което се заплаща и е задължително остава ако продължите дейността в това помещение.
Оборудването отговаря напълно на изискванията на Еврофутбол за откриване на франчайз.
Има разрешителни от комисия по хазарта, има разрешително за кафе, има HACCR система за самоконтрол. Пункта има потенциал за развитие, идеален е за хора,които имат желание да работят в собствения си бизнес,а не да разчитат изцяло на персонал!
Отговарям на телефон:
0886414217

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 28.10.2018