Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

11г. Успешен бизнес с недвижими имоти- София и регион

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - 11г. Успешен бизнес с недвижими имоти- София и регион

Информация за контакти:

Цена: 20,000 Публикувана на: 01.04.2019 Сектор: Управление Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 2919 Гласували: Оценка:

Описание

Динамичен и сигурен бизнес с недвижими имоти-София и регион.
Покупко продажба на имоти/къщи,апартаменти/, които след подобрение се продават на пазара.
Разполагаме с голям брой подходящи оферти на имоти за краткосрочна или дългосрочна инвестиция. Всички те са разположени в София и регион.
Ние имаме дългогодишен опит в бранша. Работим активно в бизнеса повече от 11 години. Завършили сме целия цикъл от покупката/придобиването/, подобрението/ремонта/ и реализацията/маркетинга/ на имота, обратно на пазара с цел печалба. Ние сме отговорни и коректни. Имаме ясна картина за всеки проект от началото до края на процеса.
Постигаме успешно вече няколко години много добри резултати и бързи продажби. Вашата доходност на вложените средства ще бъде 25-35% .Често доходите са и по-високи в зависимост от конкретния имот. Печалбата и инвестираната сума се получава веднага след продажбата на имота.
Имаме опитен екип от специалисти, които оценяват всеки обект индивидуално и правят чек лист за необходимите подобрения на имота/обекта.
Вашата гаранция за инвестицията е покупката на имота на ваше име т.е. Вие сте собственик. Можете да следите процеса в детайли по всяко време без ограничение 24 часа 7 дни в седмицатa. А ние ще отговаряме за цялата оперативна работа и бързата продажбата на имота на възможно най- добрата цена на пазара.
Ако искате да инвестирате сума от 20 000 до 176 000 евро в настоящия бизнес се обадете на посочения телефон и запишете час за детайлна презентация.
Елате на терен и вижте процеса на бизнеса. Ще Ви покажем обекти, върху които работим и такива, които вече сме реализирали.
Можете да инвестирате еднократно за единствен обект, след което да вземете вашата инвестиция с печалбата или да инвестирате дългосрочно в дейността.Това решение зависи от вашето желание и възможности.
ВАЖНО уточнение за всички, които четат текста:
Ние НЕ продаваме бизнеса!
Предлагаме на вас, всички реални инвеститори, участие в бизнес и сътрудничество, чрез което Вие да умножите вашите финанси и всички да спечелиме заедно. Вие имате възможност да участвате в реален работещ бизнес , а не в "измислена идея или проект".
С поздрав!
Любезно молим, хора без финансови възможности в посочените параметри, да не ни пишат. Нека да уважаваме времето на всеки един от нас.То е ценно!
Очакваме хора със сериозни намерения и готовност за инвестиране в този бизнес. Обадете се или пишете, а ние ще Ви отговорим при първа възможност.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.04.2008